ГЕРБ  представя днес кандидатите си за Брюксел. Това ще стане

...
ГЕРБ  представя днес кандидатите си за Брюксел. Това ще стане
Коментари Харесай

От последните минути! Габриел и Майдел водят листата на ГЕРБ за изборите

ГЕРБ  представя през днешния ден претендентите си за Брюксел. Това ще стане на особено събитие от 12 ч. в зала № 6 на НДК. Управляващата партия се явява на евроизборите дружно със Съюз на демократичните сили. Затова избираемото шесто място в листата е за сините. За него ще играе знаковият седесар Александър Йорданов. Последното място също е за сините. 17-ти в листата ще е основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров – с цел да бута листата, както сподели водачът на сините Румен Христов при подписването на съглашението с ГЕРБ.

Водач на листата на ГЕРБ се чака да бъде българският еврокомисар Мария Габриел. Тя има най-вече номинации от структурите на ръководещата партия. На избираеми места съгласно предварителните информации ще са още сегашните евродепутати Андрей Ковачев, Ева Майдел и Андрей Новаков, съобщи Стандарт.

В ГЕРБ се приказва, че Владимир Уручев и Асим Адемов изпадат от листата. За сметка на това в нея на едно от първите 5 места влизала някогашният министър на европредседателството ни Лиляна Павлова.

Имената на номинираните от ГЕРБ се чакат с необикновен интерес, откакто зам.-председателят на партията и началник на предизборния й щаб Цветан Цветанов напусна постовете си в Народното събрание поради " апартаментгейт ". ГЕРБери настояват, че имената в листата за европарламента ще покажат и отслабнало ли е в действителност въздействието на Цветанов в партията. Вчера в Поморие вторият в ГЕРБ съобщи, че в партийния лист за Брюксел ще има способени и знаещи хора, които познават функционалностите на европейските институции и имат признанието на европейските водачи. Цветанов предвижда, че ГЕРБ ще има 6, 7, а " за какво е и 8 " евродепутати.

" В нашата листа обаче няма нито един претендент с обвиняване за пране на пари или въобще някакво обвиняване ", сподели още Цветан Цветанов и акцентира, че следва доста мръсна предизборна акция.

В НДК ще стане явен и слоганът на ГЕРБ в акцията.

На изборите тази година България ще избере 17 евродепутати, колкото има и сега.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: